Meni Zapri

HOTEL HELP

Več kot petnajst let se kot ekipa kalimo na področju turizma.

V tem času smo se oblikovali, nadgrajevali in specializirali na področju hotelirstva.

Danes smo ponosni na mnogotere uspešne zgodbe  uspešne zgodbe  , ki smo jih ustvarili in veselimo se sleherne, ki nas še čaka … tudi te, ki jo bomo pisali skupaj z vami.

KAKO LAHKO

sodelujemo?

Kreirali smo blagovno znamko »Hotel help«, v okviru katere vam dajemo na razpolago vse naše znanje, veščine in izkušnje.

Zakaj bi si sami utirali izzivov polno pot, če lahko z našo pomočjo do želenega cilja pridete hitreje, učinkoviteje in predvsem preprosteje.

NAJEM HOTELA

Dolgoročno najamemo vaš hotel in v duhu dobrega gospodarja razvijamo poslovanje ter oplemenitimo vrednost vašega objekta.

UPRAVLJANJE

Medtem ko vi aktivno ostanete vpleteni v posel kot lastnik, se vam mi pridružimo kot ekipa strokovnih sodelavcev, s katero z roko v roki napišete zgodbo o uspehu.

SVETOVANJE

Kot nalašč za priložnosti, ko potrebujete samo napotek ali dva, izračun donosnosti, postavitev lastne cene ali iskanje in selekcijo ustreznega kadra. Prepustite nam svoje izzive in nato žanjite odlične rezultate.

DIGITALIZACIJA

SMART APP je sistem oz. aplikacija, ki vaš objekt spremeni v pametni hotel. Za vas vzpostavimo in uvedemo rešitev, ki bo znižala in optimizirala vaš strošek dela, povečala storilnost, vas pa popeljala v prihodnost.

Z ODLOČNIMI KORAKI DO CILJA

Bi želeli, da skupno sodelovanje še oplemenitimo? oplemenitimo?

Podpremo vas v vseh korakih, ki vodijo do finančne stabilnosti vašega poslovanja.

01

AKTIVNO POSREDOVANJE PRI NAKUPU

Pomagamo vam oceniti stanje objekta, ki ga kupujete, za vas vzpostavimo in izpeljemo komunikacijo s prodajalcem, iščemo optimalne rešitve za nastale izzive, za vas lobiramo in svetujemo ter vam pomagamo pri pogajanjih.

02

UPRAVLJANJE

Kot lastnika nepremičnine vas podpremo s sklenitvijo pogodbe o upravljanju za določeno obdobje - v duhu dobrega gospodarja poskrbimo, da vaša investicija in poslovanje na področju turizma učinkovito in hitro pridobita na dodani vrednosti.

03

AKTIVNO SODELOVANJE pri DEZINVESTIRANJU

V kolikor imate turistični objekt in ga želite ponuditi trgu ter zase tako ustvariti dodano vrednost, vam pomagamo pri iskanju kakovostnih kupcev za celoten objekt ali za posamezne namestitvene enote.

04

INVESTIRANJE in
JAVNI RAZPISI

Poznavanje dinamike javnih razpisov nam omogoča, da vas usmerimo in podpremo tudi pri kandidaturi na javnih razpisih za povratna in nepovratna sredstva, s črpanjem le-teh pa lahko ključno oplemenitite in nadgradite svojo turistično ponudbo.

ODLIKUJEJO NAS

ŠTEVILNE PREDNOSTI

KNOW HOW

Naša dodana vrednost so odlično poznavanje destinacije (LOCAL KNOWLEDGE), obvladovanje dinamike turistične panoge in bogate, dolgoletne izkušnje.

STRATEGIJA

Vsakega projekta se lotevamo strateško – s premišljenimi potezami hitro gradimo trdno pot do želenega cilja.

EKIPA

Smo uigrana ekipa strokovnjakov z različnih področjih in to nam omogoča, da odločno, utečeno in celostno pristopimo k uresničevanju pričakovanj.

DOŽIVETJE

Vašemu objektu dodamo vsebino – pričaramo osebnost in vdihnemo dušo. Kreiramo blagovno znamko, ki pripoveduje zgodbo o unikatnem doživetju.

Optimizacija poslovanja, delovnih procesov, izboljšanje prodaje, diferenciacija produktov in ustvarjanja unikatne blagovne znamke je ključ za zagotavljanje dolgoročne  dolgoročne  uspešnosti.

TIMELINE

2013
Februar
Marec
2014
April
2015
Februar
2017
Maj
November
2019
September
2020
Junij

se nadaljuje...

Vsak projekt je zgodba zase in komaj čakamo, da nam predstavite svojo.

Veseli bomo vašega poziva.